Obavijest

Od 1.5.2019. Sve obavijesti pratite na našaj facebook stranici!

Kneževićev Memorijal Filipu Dubovčeku i Korini Roso!

MEMORIJAL ZLATKA KNEŽEVIĆA

Teniski klub Đakovo svake godine organizator je Memorijalnoga teniskoga turnira Zlatko Knežević u spomen na svoga dugogodišnjega igrača i člana uprave. Ovogodišnji turnir odigran je od 26. do 29. travnja, a na njemu su nastupile tenisačice i tenisači do 14 godina. Iako vrijeme nije bilo naklonjeno tenisu (hladnoća i povremena kišica), organizatori su još jednom pokazali umijeće u vođenju ovakvih natjecanja.
više na djsport

Leonu Babiću Brajku varaždinski Forma kup!

TENISKI TURNIR FORMA KUP U VARAŽDINU
U organizaciji Teniskog kluba Varteks,na varaždinskim teniskim terenima, od 26. do 29. travnja, odigran je turnir Forma kup za igračice i igrače do 16 godina. Na ovom turniru 3. ranga nastupio je i đakovački tenisač Leon Babić Brajko. I ne samo nastupio, već i osvojio ovaj prestižni turnir.
više na djsport

Dori Belvanović drugo, Ivanu Bobetiću treće mjesto!

TENISKI TURNIR DO 10 GODINA U OSIJEK
Protekli vikend u Osijeku je održan tenisku turnir za igračice i igračice do 10 godina. Boje đakovačkoga kluba branilo je pet natjecatelja: u muškoj konkurenciji Ivan Bobetić i Domagoj Vračević, a u ženskoj Dora Belvanović, Iva Zetović i Petra Nerovčić.

Leon Babić Brajko dvostruki prvak Slavonije i Baranje!


U ponedjeljak i utorak, 22. i 23. travnja, U Osijeku je, u organizaciji Teniskoga kluba Olimpija, održano Regionalno prvenstvo Slavonije za tenisačice i tenisače do 16 godina.
Đakovački tenisač Leon Babić Brajko još je jedom dokazao svoju dominaciju na prostorima Slavonije i Baranje. Uvjerljivo je bez izgubljenoga seta osvojio Prvenstvo Slavonije, ali je tu titulu potvrdio i u igri parova.

REGIONALNO PRVENSTVO SLAVONIJE ZA TENISAČICE I TENISAČE DO 14 GODINA

Teniski klub Đakovo od subote do ponedjeljka bio je domaćin najboljim slavonskim tenisačicama i tenisačima do 14 godina. Najbrojniju ekipu na ovom natjecanju imali su Đakovčani koji su u turniru imali čak osam natjecatelja, po četiri u svakoj konkurenciji. U muškom turniru nastupili su: Jakov Tomić, Ivano Luka Tavić, Lovro Juras i Ivan Ostrogonac, a u ženskoj: Anja i Dora Belvanović, Jana Tomić i Ana Hajduković.



Do polufinala probio se Jakov Tomić koji je s 6:2 i 6:3 bio bolji od Filipa Beka. U polufinalu je đakovački tenisač poražen od drugoga nositelja Marka Lukića sa 6:3 i 7:5.
U ženskom turniru odmah su se sastale dvije đakovačke igračice: Jana Tomić bila je bolja od Dore Belvanović sa 6:1 i 6:1.
Anja Belvanović bila je bolje od Deje Dunković (6:2; 6:3), a Ana Hjduković izgubila je svoj meč od Andreje Trošelj. U četvrtfinalu Lara Dominić, treća nositeljica bila je bolja od Đakovčanke Jane Tomić (6:2; 6:1).
Anja Belvanović izgubila je od četvrte nositeljice Sare Barbarić sa 3:6 i 0:6.

PRVENSTVO SLAVONIJE I BARANJE ZA TENISAČICE I TENISAČE DO 12 GODINA



Teniski klub Vinkovci protekli je vikend bio domaćin najboljim slavonsko-baranjskim tenisačicama  tenisačima do 12 godina. U ženskoj i muškoj konkurenciji nastupilo je i četvrto đakovačkih natjecatelja. U ženskoj konkurenciji Anja i Dora Belvanović, a u muškoj Jakov Tomić i Ivano Luka Tavić.
Jakov Tomić stigao je do finala u kojemu je danas (ponedjeljak) poražen od Karla Brkića sa 6:1 i 6:0. Mladi đakovački tenisač do finala je došao pobjedama nad Jurijem Trenkom (Osijek) 6:2 i 6:0, klupskim kolegom Ivanom Lukom Tavićem (6:3; 6:2). U polufinalu je Tomić bio bolji od Emanuela Puhanića (Našice) rezultatom 5:7; 6:2; 6:3.
U ženskoj konkurenciji Anja Belavanović stigla je do osmine finala gdje je bolja od nje bila Anja Janković (Bosutsko) rezultatom 6:1; 1:6; 6:2.
Dora Belavanović poražena je u prvom kolu. Bolja od nje bila je Vlatka Olik (Vinkovci) s 6:3 i 6:2.
Veliki uspjeh titulu pobjednice Slavonije i Baranje osvojila je Anja Belvanović u igri parova zajedno s Brođankom Ivonom Riđan. Njih dvije su u finalu bile bolje od para Nina Marić/Anja Janković sa 6:2 i 6:4.